Telefon +386 31 603 763 Cesta proletarskih brigad 79, 2000 Maribor
Delovni čas: Pon. - Pet.: 14:00 - 20:00 Sob. - Ned.: Zaprto

Naša klinika – naša vizija

O nas in našem osebju

Želimo izboljšati zdravje in počutje vseh ljudi, ki stopijo skozi naša vrata. To je bila naša ključna gonilna sila že od prvega dneva odprtja fizioterapije. Zaradi tega v letu 2017 odpiramo eno izmed prvih Amino klinik v Sloveniji.

Želimo širiti znanje in izkušnje s področja Amino Bio Frekvenčnih obližev in njihove uporabe na strokovnjake različnih strok (fizioterapevte, zdravnike, zobozdravnike, psihoterapevte in športne trenerje) ter v nekaj letih postati vodilni na področju odpravljanja bolečine in razviti lasten izobraževalni ter terapevtski center.

Naš namen

izboljšati zdravje in počutje vseh ljudi.

Sodobna oprema in vrhunsko znanje,

ki jih ves čas nadgrajujemo in izpopolnjujemo. Obenem iščemo novosti na tržišču, ki nam omogočajo, da lahko za vas naredimo še več.

Prijavite se na preventivni pregled.

Rezervirajte svoj termin ali nas pokličite na 02 42 15 705 .

Priznanja in certifikati

V svojih letih delovanja smo si jih pridobili veliko

Izjave strank

Blaž Ogorevc, športnik

Lani oktobra se mi je zgodila poškodba, in sicer sem si strgal kolenske vezi. Takoj sem začel iskati neke rešitve, pri kolegih športnikih sem slišal za te Amino Bio Frekvenčne obliže in se odločim da jih preizkusim. Šel sem na pregled in prvo preizkušnjo, že po nekaj minutah sem opazil vidne razlike - oteklina se je zmanjšala, prožnost kolena je bila boljša in hoja lažja.

Blaž Ogorevc, športnik
Aljoša Krivec, športnik

Po uporabi patchev oziroma obližev sem čutil manj napora pri določenih gibih in se je vse skupaj malo sprostilo. Lažje mi je bilo telovaditi in večjo zmogljivost sem imel. Tako sem imel z Amino obliži v celotnem rehabilitacijskem sistemu dodatno podporo, pomoč in motivacijo za delo na tem področju. Tako da so definitivno nekaj, kar lahko športniku ali nasploh komurkoli na rehabilitacijski poti ogromno pripomore.

Aljoša Krivec, športnik
Mateja, mamica

Po dolgem iskanju pri zdravnikih, kako rešiti težave z bolečinami v križu, ki so se stopnjevale tudi do te mere, da nisem več spala in nisem mogla normalno hodit Zdravnik mi je rekel, da se ta težava rešuje samo s tabletami in pravilnim dvigovanjem otrok, kar pa ni enostavno izvedljivo. Po posvetu z go. Danico sem obliže preizkusila in ni mi žal, po 3. mesecih je rezultat 200 % in ne samo 100 %, spet spim cele noči, bolečin več ni. Tako psihično kot fizično se počutim fit.

Mateja, mamica

Spoznajte novo metodo zdravljenja

Zdravljenje z Amino obliži

Terapija je primerna za vse, ki imajo kronično mišično vnetje ali trpijo zaradi drugih kroničnih bolečinskih stanj. Cilj naše terapije je, da se stanje vašega telesa čim prej normalizira, da se vzpostavi dobro počutje in poveča vaš nivo energije.

Več o Amino obližih