Telefon +386 31 603 763 Cesta proletarskih brigad 79, 2000 Maribor
Delovni čas: Pon. - Pet.: 14:00 - 20:00 Sob. - Ned.: Zaprto

Prvi pregled

Kaj obsega prvi pregled:

 • Pregledamo zdravstveno dokumentacijo
 • Opravimo anamnezo
 • Pregledamo telo
 • Določimo protokol aplikacije obližev
 • Podamo navodila ter nasvete za spremembo in izboljšanje stanja

Na podlagi pregleda obolelih mest in celega telesa svetujemo in ponudimo rešitev – določimo terapijo ter vrsto in količino diskov.

Osnova terapije so Amino Nevro Frekvenčni diski.

Obstaja več kot 180 različnih vrst diskov. Glede na težavo določimo število diskov ter mesto, kjer bo njihovo delovanje najučinkovitejše.

Cena prvega pregleda: 60€

 

ikona-kakouporabljamo

Kontrolni pregled

Kaj obsega kontrolni pregled:

 • Pregledamo telo, obolela mesta in se seznanimo z napredkom
 • Zamenjamo diske in določimo nadaljno terapijo
 • Svetujemo po potrebi

Skladno z napredkom določimo vrsto in število diskov ter mesto, kjer bo njihovo delovanje najučinkovitejše. Le-to mesto se lahko v času terapije spremeni, zato je potrebno primerno ukrepati.

Velja pravilo, da vzrok bolečine in drugih težav ni nujno na mestu, kjer se bolečina ali težave pojavijo, zato je za učinkovito terapijo potrebno svetovanje in pregled pri aminoterapevtu, ki zamenja disketer prilagodi protokol glede na potek terapije.

Cena kontrolnega pregleda: od 10€ do 20€

 

ikona-cilji-postopki

Cena Amino obližev

Amino Nevro Frekvenčni diski:

 • Okoli 180 vrst
 • Vsak deluje za določeno težavo
 • Količina obližev odvisna od težave

Obstaja okoli 180 vrst ANF diskov, vsak izmed njih je namenjen za uporabo pri točno določeni težavi. Učinkovito in pravilno uporabo lahko zagotovi samo ustrezno izobražen aminoterapevt.

Uporaba diskov je odvisna od vsakega posameznika individualno. Do danes še nismo imeli stranke, pri kateri diski ne bi delovalli.

Cena ANF diska: 4€

amino-obliz-izrez

VSAK PRIMER JE INDIVIDUALEN
IN VSAKO STRANKO OBRAVNAVAMO INDIVIDUALNO!

Količina diskov in čas terapije je odvisen od vsakega posameznika, lahko pa navedemo nekaj primerov, da bo lažje razumljivo.

1. primer

Lokalni (epikondilitis (vnetje tetive komolca), karpalni kanal (zapestje), trn v peti). Lokalni, manj obsežni primeri (npr. epikondilitis oz. vnetje tetive komolca, karpalni kanal oz. vnetje v zapestju, trn v peti…).

Terapija: približno 5–8 diskov, ki se menjavajo na 72 ur. Običajno terapija traja 2–3 tedne. Kontrolni pregled 1x na teden.*

2. primer

Razširjeno vnetje (ramenski sklep + roka, kolenski sklep + okolica mišic – tetiv, vratni predel z izžarevanjem bolečine v lopatico).

Terapija: približno 10–20 diskov, ki se menjajo na 72 ur, običajno terapija traja od meseca dni do dveh mesecev. Kontrolni pregled 1x na teden.*

3. primer

Sistemska obolenja (limfni sistem, živčni sistem, fibromialgija, vnetje črevesja …).

Terapija: Približno 20+ diskov, ki se menjajo na 72 ur, običajno terapija traja od 2 do 6 mesecev. Kontrolni pregled 1x na teden.*

*Primeri so splošni in niso pravilo, čas terapije in število diskov se namreč prilagodi vsakemu posamezniku individualno.

Rezervirajte svoj termin. Prijavite se na posvet.